NEWSLETTER

Set papuci pentru casa

48,00 lei

0775 383 323
Va prezentam fantasticul Set de papuci pentru casa, perfect atunci când primiti o vizita! Acest suport papuci de casa este cel mai bun mod prin care oaspetii dvs stiu ca primul lucru pe care trebuie sa îl faca la intrarea în casa dvs este sa îsi scoata pantofii. Rudele si prietenii dvs vor întelege imediat aluzia! Agatati suportul de papuci intr-un loc vizibil, la intrare, astfel incat oricine va viziteaza sa isi scoata pantofii sau cizmele si sa îsi puna papucii înainte de a intra în casa. În acest fel, toata lumea se va simti confortabil iar podeaua nu se va zgâria si covorul nu se va murdari. Nu ezitati! Acest set de papuci pentru casa este o necesitate!
Suportul papuci  are un design original si amuzant si va arata grozav ca un decor la intrarea în casa dvs. Suportul papuci este fabricat din pâsla si masurile sale sunt de aprox. 29 x 52 x 7 cm. Compozitie: 100% poliester.
Include 4 perechi de papuci de pâsla in culori asortate. Dimensiuni: 38, 40, 43 si 45 (o pereche din fiecare dimensiune).

30 produse asemanatoare