NEWSLETTER

Termeni și condiții de utilizare - 3Gifts.ro

     Site-ul 3gifts.ro, este proprietatea SC RALPHILAR EXIM SRL, inregistrata in Bragadiru, str. Prelungirea Ghencea 37, 31380686, J23/868/2013, reprezentata de Cringasu Laurentiu, in calitate de Administrator, numita in continuare 3Gifts.

     Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. 3Gifts isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni și condiții de utilizare - 3Gifts.ro".

     3Gifts garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul 3gifts.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei noastre fara acordul prealabil scris al acesteia.

1. Dreptul de autor

     Intregul continut al site-ului 3gifts.ro: imagini, texte, grafice, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea 3Gifts si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al 3Gifts a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2. Produsele si serviciile & Politica de preturi

     3Gifts isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul 3gifts.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 3Gifts isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta.

     Preturile sunt actualizate periodic. Preturile de pe site includ TVA (20%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari 3Gifts in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau in cazul comenzilor cu plata cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

     3Gifts garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului si a stocurilor, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imaginile reale ale produselor comercializate, putand totusi exista foarte mici diferente de culoare.

     Continutul 3Gifts (texte, descrieri ale produselor, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor. Din acest motiv, 3Gifts nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe site-ul 3gifts.ro , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia.

3. Plata produselor

     Comenzile efectuate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata comenzilor de pe site-ul 3gifts.ro se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. 3Gifts isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor doar in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin plata cu cardul. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

     Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz 3Gifts va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

     La 3Gifts.ro puteti plati in 3 moduri:

 Plata la livrare

     Plata la livrare este cea mai folosita metoda de plata. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid.

 Plata online cu cardul

     Puteti plati online cu cardul cu ajutorul serviciului oferit de cei de la mobilpay. Dupa finalizarea comenzii daca ati ales plata online cu cardul veti fi redirectionat spre pagina de plata unde o sa introduceti datele cardului cu care doriti sa faceti plata.

Avantajele acestei metode de plata:

-comoditate.
-puteti trimite cadouri altei persoane, puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet.

 Plata prin transfer bancar

     Puteti plati in avans prin transfer bancar. Va trebui sa platiti suma totala a comenzii prin transfer bancar sau internet banking. Dupa confirmarea platii de catre banca noastra, coletul dvs va pleca de la noi.

4. Livrarea produselor    

     Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin curier rapid. 3Gifts isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea telefonica a comenzilor inainte de onorarea lor. Livrarea produselor se va face prin curier rapid. Livrarea se va face in conditiile prezentate in Livrare si plata.

     In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va incerca sa il contacteze telefonic si va reincerca livrarea a doua zi, dupa care, daca nici una din solutii nu este viabila, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu nostru, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

     Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor preluate de la curier (AWB). Pe AWB va fi mentionat faptul ca coletul este insotit de factura fiscala originala. Prin semnarea AWB-ului, clientul confirma implicit si faptul ca a receptionat factura fiscala in original. Factura constituie contract de vanzare - cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

    3Gifts isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze unele livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive care nu tin de 3Gifts si care includ: calamitati naturale, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora.

5. Garantia produselor

     Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalaj, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate expeditorului fara a i se solutiona garantia.

     Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site difera de la un produs la altul, in functie de tipul produsului.

6. Conditii de returnare

     In cazul in care clientul nu este multumit de produsele achizitionate, el poate denunta unilateral contractul (comanda online) fara penalitati in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a returna unul sau mai multe produse trebuie sa ne trimiteti un mail la office@3gifts.ro in care sa ne comunicati faptul ca doriti sa returnati comanda. In mail-ul trimis trebuie sa notati numele si prenumele pe care ati facut comanda, nr comenzii si un cont bancar in care sa returnam banii. In cazul in care aveti cont pe site puteti intra in sectiunea CONTUL MEU - RETURNARILE MELE si puteti efectua de aici o cerere automata de returnare.

     Clientii 3Gifts pot returna produsele cumparate in stare perfecta de functionare, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului potrivit articolului 14 alin.2 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 (sau pe cheltuiala 3Gifts in cazul in care au fost erori din partea noastra). 3Gifts va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului.

     Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid". Cu alte cuvinte produsele din categoria Cadouri Personalizate nu se pot returna.
     "Clienti" sau "consumatori" sunt considerati orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

 

7. Comentariile utilizatorilor   

     Utilizatorii care acceseaza site-ul 3gifts.ro pot face comentarii la adresa produselor, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. 3Gifts isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

    3Gifts nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare - vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii 3Gifts si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

    Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Gazduirea 3Gifts.ro, link-uri externe, erori de functionare

    Site-ul 3gifts.ro  este gazduit de serverele unei terte firme. 3Gifts nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. 3Gifts nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru accesarea site-ului 3gifts.ro  . 3Gifts nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin link-uri de pe site-ul 3gifts.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Newsletter

     Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului 3gifts.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor de utilizare prezentati in continuare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
     Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. 3Gifts detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

     Abonatii newsletter-ului 3Gifts pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului 3Gifts mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, 3Gifts nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

     3Gifts isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca 3Gifts are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

  

10. Confidentialitate & Protectia datelor personale

     Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC RALPHILAR EXIM SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

     Scopul colectării datelor este de va oferii servicii de vanzare a produselor noastre.
     Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a va contacta in calitatea dumneavoastra de potential client sau client. Refuzul dvs. determină imposibilitatea noastra de a va contacta. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai personalului SC RALPHILAR EXIM SRL.

     Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email office@3gifts.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

     Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a remedia situatia.

  

11. Dispozitii finale si conflicte

     Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe 3Gifts.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

     In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila D-lui Cringasu Laurentiu la adresa de e-mail office@3gifts.ro

     In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului 3gifts.ro, utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

     Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de 3Gifts fata de orice client este valoarea comenzii incasate de la client.