NEWSLETTER

Set Mulaj Ipsos pentru Bebelusi cu Rama

Descoperiti Set Mulaj Ipsos pentru Bebelusi cu Rama ! Pastrati amprentele in relief ale mainilor si picioarelor copilului dvs in aceasta rama foarte speciala de lemn. O amintire din copilarie minunata. Cadoul perfect pentru bebelusi (botezuri, nasteri, etc. ). Ideal pentru decor .

Mai multe detalii

60,00 lei

Disponibilitate Acest produs nu mai este in stoc

0775 383 323

Aveți nevoie de cadouri neobișnuite pentru o naștere sau un botez? Atunci 3gifts.ro are o surpriză excelentă pentru dvs: Set Mulaj Ipsos pentru Bebeluși cu Ramă! Puteți crea o copie a mânii și piciorului bebelușului dvs, rapid și ușor. Pur și simplu pregătiți ipsosul, imprimați amprentele mâinii sau piciorului bebelușului dvs pe gelul special și acoperițile cu ipsos. În acest fel veți obține o formă în relief, pe care o puteți înrăma astfel încât să nu uitați ce mâini sau picioare frumoase avea copilul dvs. Acum puteți păstra o amintire înduioșătoare de neșters a copilăriei copilului dvs ca pe o comoară pentru totdeauna. Set Mulaj Ipsos pentru Bebeluși cu Ramă este cel mai bun decor pentru casa dvs!

Acest kit uimitor include materiale de mulaj (gel și ipsos) și un cadru de lemn (aprox. 21.5 x 21.5 x 2 cm). Sticla nu este inclusă.

30 produse asemanatoare