NEWSLETTER

Suntem atat de diferiti, din fericire, incat nici toate regulile din lume nu ne pot ajuta sa trecem cu brio prin tot felul de situatii. Cu alte cuvinte trebuie sa invatam sa ne adaptam si mai ales sa intuim ce cale este una corecta. Dar cand vine vorba de a oferi un cadou, fie el si simblic, catre cel care iti este sef, trebuie sa stii ca exista anumite limite.

Cadoul pentru tineri casatoriti

Postat de
Perioada verii este de regula si un bun prilej pentru evenimentele speciale, mai ales nunti. Fie ca participi sau nu, traditia cere ca mirii sa primeasca un cadou. Iata deja o dilema pe care foarte multi o au, mai ales ca este destul de comuna ideea in sine de a veni cu un cadou. Ce poti oferi in dar unui cuplu de miri? Iata si cateva idei salvatoare.
Atunci cand iti petreci o mare parte din timp la locul de munca inevitabil se leaga tot felul de prietenii, si sa recunostem faptul ca mereu apar oportunitati de a oferi un cadou celor apropiati, fie ca este vorba de aniversarea zilei de nastere, poate aniversarea unei promovari sau clasicele serbari de Craciun si Paste.