NEWSLETTER

Urmeaza cea mai aglomerata perioada din an, cea mai costisitoare daca e sa ne gandim la investitiile pe care le facem cel putin in materie de cadouri. Nu degeaba se spune ca luna decembrie este luna cadourilor. Asadar, merita sa va preocupati din timp pentru ceea ce urmeaza. Mai cu seama, cand vor urma si valuri de reduceri si oferte, exista suficiente motive sa planificati sesiunea de shopping pentru cadourile celor dragi.
Cand cumperi un cadou, scopul este sa castigi simpatia destinatarului. Mai cu seama cand este vorba de un copil, ai, aparent, mai multe sanse sa primesti multumiri contorizate in zambete si imbratisari. Regula este insa sa alegi ceva care sa se potriveasca intereselor si categoriei de varsta.
Suntem atat de diferiti, din fericire, incat nici toate regulile din lume nu ne pot ajuta sa trecem cu brio prin tot felul de situatii. Cu alte cuvinte trebuie sa invatam sa ne adaptam si mai ales sa intuim ce cale este una corecta. Dar cand vine vorba de a oferi un cadou, fie el si simblic, catre cel care iti este sef, trebuie sa stii ca exista anumite limite.