NEWSLETTER

Momentul mutarii intr-o casa noua marcheaza pentru proprietar trecerea la o noua etapa a vietii, fiind in acelasi timp o experienta emotionanta pentru acesta. Obiceiul de a oferi cadouri cu aceasta ocazie nu este recent, ba dimpotriva, aceasta traditie fiind practicata din cele mai vechi timpuri. In aceast sens, sugestiile de cadouri sunt numeroase in prezent.
Nu toate cadourile au acelasi scop sau sunt menite sa ramana amintiri vesnice. Pentru cei care sunt din generatiile actuale – tinerii rebeli, creativi sau o parte din ei – pare ca mai degraba se prefera varianta unui stil jucaus si neconventional pentru acest capitol. Cand consideri ca ceea ce e clasic nu prea se potriveste destinatarului tau, cand simti nevoia de ceva nou ar fi poate cazul sa iti indrepti atentia catre cadourile ceva mai neconve
Ne petrecem o mare parte a zilei la munca, prin urmare este firesc sa dezvoltam la un moment dat legaturi stranse si chiar prietenii cu colegii. Nimic deosebit sau neobisnuit din acest punct de vedere. Totusi, la un moment dat apare o provocare: cea de a alege un cadou pentru colegul/colega de la birou.