NEWSLETTER

O etapa de cercetare este necesara de fiecare data cand urmeaza sa oferi un cadou. Trebuie sa iti pui ordine in idei si in ganduri, sa te aduni pentru a putea face cel mai potrivit cadou. Iti poti usura considerabil munca daca incepi asa-zisul proces de achizitionare inca din timp. Iti prezentam mai jos cateva sfaturi ce te-ar putea ajuta sa gasesti ceva potrivit in functie de persoana careia urmeaza sa ii daruiesti atentia.
Se spune ca dupa ce oamenii au vazut ca nu pot opri timpul in loc, au inceput sa se bucure de el, prin amintiri. La fel de bine se poate spune ca un cadou a fost o idee geniala a celui care si-a dorit sa asocieze un moment al vietii cu un obiect, cu ceva material care sa sfideze timpul si sa fie marturia acelor clipe de bucurie.

Organizeaza-ti inteligent biroul de acasa

Postat de
Daca la locul de munca iti organizezi biroul in limita posibilului, acasa ai libertatea de a pune in aplicare orice idee care iti vine prin minte. Asta inseamna ca nu se va uita nimeni la tine cu subinteles pentru ca ai optat pentru un obiect de decor sau functional care vine sub o forma mai neobisnuita. Personalizarea spatiului de munca este poate una dintre cele mai relaxante activitati sau cel putin asa ar trebui sa fie. O piedica in acest sen